RAM Mounts kuvastot


RAM Mount asennustelineet perustuvat patentoiduille innovatiivisille keksinnöille. RAM Mount telineiden suunnittelun lähtökohtana on valmistaa korkealaatuisia, kestäviä ja helposti asennettavia asennustelineitä. Yksinkertainen ja erittäin kestävä kiinnitysratkaisu perustuu ällykkääseen pallo-/asennusvarsi ratkaisuun. Laajasta valikoimasta löytyy tuotteita jotka soveltuvat moniin eri käyttökohteisiin esimerkiksi elektronisten laitteiden asentamiseen (GPS-navigaattorit, plotterit, matkapuhelimet, PC:t, näytöt, tabletit ja iPad) autoihin, trukkeihin, moottoripyöriin, veneisiin, lentokoneisiin. Tuotevalikoimassa on tuotteita myös vapaa-ajan harrastuksiin esimerkkinä laaja valikoima kalastuksessa käytettäviä tuotteita.

RAM Mount asennustelineet ja komponentit ovat tukevia, eivät tärise ja pysyvät asennossaan. Asennustelineet soveltuvat monille eri käyttöalueille, kuten veneily, ajoneuvot, ilmailu, moottoripyörät ja ATV. Laajaan valikoimaan kuuluvat myös merkkikohtaisia asennuspidikkeitä esim. GPS laitteille tai matkapuhelimille sekä ajoneuvoasennuksiin räätälöityjä ratkaisuja. Asennustelineet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, tuotevalikoimasta löytyy tuotteita tukemaan laitteita joiden paino on alle puoli kiloa aina yli 10 kiloa painaviin laitteisiin.

Osoituksena korkeasta laadusta RAM Mount myöntää tuotteilleen elinikäisen takuun.

Selaa tästä kuvastoja mielenkiintosi mukaan.

Kaikkia esitteiden tuotteita ei ole varastossa mutta saamme tilaamalla kaikkia tuotteita. Varastomme päivittyy viikoittain joten paljon on myös tuotteita mitä ei ole verkkokaupassa näkyvillä.