Toimitusehdot

Peruutusoikeus

Palautuksesta/ virheestä on ilmoitettava sähköpostitse info@yepmount.com


Sinulla on asiakkaana kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus Suomesta tehdyille tilauksille ellei kaupassamme toisin ilmoiteta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa, ja tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautettavan tuotteen on oltava alkuperäisessä paketissa ilman turhia merkintöjä ja alkuperäisesti pakattuna.


Peruuttamisen vaikutukset
Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Ylläolevissa tapauksissa veloitamme kuitenkin toimitus ja palautus kulut.

Virheellinen tuote
Virheellisen tuotteen tai toimituksen aikana rikkoontuneen tai vahingoittuneen tuotteen voit palauttaa asiakaspalautuksena kauppaamme tutkittavaksi. Liitä lähetykseen myös kuitti, jonka olet saanut tuotteen mukana.
Jos lähetys on tullut asiakkaalle vahingoittuneena tulee asiasta ilmoittaa 2 arkipäivän sisällä sähköpostitse osoitteeseen info@yepmount.com. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta asiakaspalautuksena reklamaation tekemisen jälkeen. Myyjä korvaa viallisen ja kuljetuksessa vaurioituneen tuotteen ensisijaisesti uudella vastaavalla tuotteella. Mikäli tämä ei ole mahdollista, ostajalle hyvitetään hänen maksamansa rahasuoritus kokonaisuudessaan.
Mikäli haluat vaihtaa tuotteen muista syistä, hyvitämme sinulle palauttamasi tuotteen ostohinnan kohtuullisessa ajassa. Tässä tapauksessa muista ilmoittaa tilinumerosi!

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kuusela Group/ Yepmount käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.